Paddestoelensalade met gerookteeendeborstfilet

Paddestoelensalade met gerookteeendeborstfilet

Paddestoelensalade met gerookteeendeborstfilet

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1/2 bakje champignons
50 gr oesterzwammen
1 eetlepel (rode wijn)azijn
1 theelepel (groene kruiden)mosterd
1 theelepel tijm
zout, peper
1/2 lente-uitje
10 plakjes gerookte eendeborstfilet

Bereiden



Veeg de champignons schoon en snijd ze in flinterdunne plakjes.
Snijd de oesterzwammen in dunne reepjes.
Roer een sausje van de azijn, de mosterd, de tijm, wat zout en wat peper
en schep de champignons en de oesterzwammen erdoor.
Laat de salade minstens 1 uur staan.
Snijd het lente-uitje in dunne ringetjes.
Schep de paddestoelensalade op 2 bordjes en strooi er de lente-ui
over.
Vouw de plakjes eendeborstfilet dubbel en leg ze naast de salade.
Lekker met vers geroosterde toast.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus